Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet jégkockatartóból...

Hogy lehet jégkockatartóból csokit csinálni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy lehet :)

2013. júl. 6. 14:00
1 2
 1/15 intrepid ***** válasza:
Nem lehet. A csokit kakaóbabból csinálják, nem jégkockatartóból.
2013. júl. 6. 14:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt összehozod, tied a következő Nobel-díj!
2013. júl. 6. 14:07
 3/15 anonim válasza:
hehehe, ja kicsit fura a kérdés! megolvasztod a csokit és beleöntöd, majd megvárod mig elhűl (hűtő, fagyasztó)
2013. júl. 6. 14:18
 4/15 A kérdező kommentje:
:DD lehet csoki készitőt kapni és olyan mint a jégkockatartó :D gondoltam azzalis lehet
2013. júl. 6. 14:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
JégkokatartóBAN lehet, de belőle nem. Beleöntöd a megolvadt csokit, és ha megfagy, kiveszed belőle.
2013. júl. 6. 14:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Jaaaaaaaj..ezek a válaszok..:D

Kérdező, máskor gondold már át a kérdést, hogy hogy teszed fel :) Amúgy 3. válaszolóval értek egyet, szerintem is úgy lehet, hogy megolvasztod gőz fölött a csokit, beleöntöd a tiszta tartóba, pálcikákat beleállítasz mikor már kicsit fagyottabb.

2013. júl. 6. 14:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Rosszul feltett kérdésre, csak rosszul lehet válaszolni!
2013. júl. 6. 14:53
 8/15 A kérdező kommentje:
Semmi értelme csokiból, csokit csinálni... max ha megolvasztom és beleöntöm a formája lesz más. De én arra lettem volna kíváncsi hogy, hogy lehet házilag csokit készíteni.
2013. júl. 6. 15:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Olvasd már el, mit kérdeztél!!!!
2013. júl. 6. 15:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom a pontos választ. Fogod a jégkockatartót megolvasztod lassú tűzön és finoman elkevered .Majd mikor elég folyós beleöntöd a kukába mert így kevesebb helyet foglal.Majd megvásárolod a csokoládégyártáshoz szükséges anyagokat és megcsinálod.
2013. júl. 6. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!