Olíva olajos kenyér? Milyen kenyérrel szokták csinálni? Mi kerül még a kenyérre az olajon kívül?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 11:20
1/4 anonim válasza:
baguette-el, sütőben megpirítva, összekeverhetsz olivaolajat zúzott fokhagymával, és azzal megkened. Szerintem bármilyen olasz fűszer jó még rá.
2/4 anonim válasza:
Ez olyan, mint nálunk a zsíros kenyér, vagy pirítós kenyér olajjal, vagy szalonnasütős csepegtetett kenyér.
Ez a mediterrán vidéken is megvan, és rájuk jellemző kiegészítőkkel eszik. Feta sajt, szárított paradicsom, szárított pármai sonka, olíva bogyó, parmezán, grillezett kalifornia paprika, bruscheta, rápirított mozzarella...
Vagy csak magában, valamilyen íresített olívával. Fokhagymás, bazsalikomos, kakukkfüves, oregánós...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. júl. 6. 14:12
4/4 anonim válasza:
Profi válaszokat kaptál!
apró szépséghiba, hogy nagyon nem mindegy az olivaolaj minősége.. (jó)kenyérre kenve nem lehet abbahagyni a falatozást, olyan finom.. a jó ízű olaj megtalálásához bizony nem kevés pénz, idő, és nagy szerencse kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!