Van olyan alkoholos ital, amiben meg nem mondanád, hogy van alkohol? Vagy van olyan koktél, amit én is megtudod csinálni, szintúgy alkoholos, de nem érződik egyáltalán benne?
első: én csak a körtében nem éreztem az alkoholt, a másik kettőből igen. de az nagyon finom volt..
amúgy a Pina Colada-ban egyáltalán nem érzem, mert sűrű, és a kókusz meg a tej elnyomja. de egyik kedvencem.
Koktélból sokat el lehet úgy készíteni, hogy ne érezd rajta az alkoholt, DE ahhoz jó minőségű alkohol is szükségeltetik. PL. a vodkanarancsot is ha bőre ereszted (1 rész vodka, 5-6 rész narancs + jégkockák), akkor semmit nem érezni benne. De ugyanez eljátsszható a mojitóval, cuba librével és még számtalan koktéllal is.
Amikkel kifejezetten egyszerű, azok az eleve lájtos alkoholokon alapuló italok: curacao, pina colada és társai. Ezeket még utána tejszínes-gyümölcsös dolgokkal keverik, egyáltalán nem érezni rajtuk az alkoholt.
Itt nézegethetsz koktélokat, ha rámész egyre a jobb felső sarokban látod az alkoholtartalmat. 10% alatt nehezen érezhető, de ha túl sok neked csak engedd hosszabbra az alkoholmentes italrészt benne:
Néhány neked való:
Készen kapható italokból az ízesített sörök, bacardi breezerek, sommersbyk azok, amiken abszolút nem érezni alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!