Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan alkoholos ital,...

Van olyan alkoholos ital, amiben meg nem mondanád, hogy van alkohol? Vagy van olyan koktél, amit én is megtudod csinálni, szintúgy alkoholos, de nem érződik egyáltalán benne?

Figyelt kérdés

2013. jún. 13. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Somersby. Én nem iszom alkoholt, nem szeretem! Megkóstoltam a Somersby-t egy kortyot, azt hittem, hogy érezni benne jól az alkoholt, de egyáltalán nem lehet benne érezni. Pedig 4,5%-os alkoholtartalma van. Olyan mint egy szénsavas almalé, nagyon finom! :) Ezt megiszom! Már vettem belőle több üveggel is. Eddig csak az almásat kóstoltam, az nagyon ízlik. Vettem barackosat is, de azt még nem kóstoltam meg! Még a gyümölcsös sörökből is kiérzem az alkoholt meg a sör ízt. De ebből a Somersby-ből, nem!
2013. jún. 13. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:

első: én csak a körtében nem éreztem az alkoholt, a másik kettőből igen. de az nagyon finom volt..

amúgy a Pina Colada-ban egyáltalán nem érzem, mert sűrű, és a kókusz meg a tej elnyomja. de egyik kedvencem.

2013. jún. 13. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Koktélból sokat el lehet úgy készíteni, hogy ne érezd rajta az alkoholt, DE ahhoz jó minőségű alkohol is szükségeltetik. PL. a vodkanarancsot is ha bőre ereszted (1 rész vodka, 5-6 rész narancs + jégkockák), akkor semmit nem érezni benne. De ugyanez eljátsszható a mojitóval, cuba librével és még számtalan koktéllal is.

Amikkel kifejezetten egyszerű, azok az eleve lájtos alkoholokon alapuló italok: curacao, pina colada és társai. Ezeket még utána tejszínes-gyümölcsös dolgokkal keverik, egyáltalán nem érezni rajtuk az alkoholt.

Itt nézegethetsz koktélokat, ha rámész egyre a jobb felső sarokban látod az alkoholtartalmat. 10% alatt nehezen érezhető, de ha túl sok neked csak engedd hosszabbra az alkoholmentes italrészt benne:

[link]

Néhány neked való:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Készen kapható italokból az ízesített sörök, bacardi breezerek, sommersbyk azok, amiken abszolút nem érezni alkoholt.

2013. jún. 13. 10:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Néhányat kipróbálok :)
2013. jún. 13. 11:58
 5/5 anonim válasza:
Monotofkoktél!
2013. jún. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!