Hallottam a törpeharcsa paprikásról, de összedarabolva nem szálkás? Vagy annyira gyenge a csontozata hogy simán ehető?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 20:55
1/2 doboszoli válasza:
A törpe nem szálkás, max. az úszóknál van némi csont, ami zavaró lehet.
Ne aprítsd nagyon össze, csak 2-3 felé vágd.
Szerintem sütve jobb, pörköltnek, paprikásnak inkább a szürke, vagy az afrikai harcsa való ami teljesen szálkamentes. Esetleg a kecsege a csúcs!
2/2 anonim válasza:
Akármilyen harcsa: szürke, törpe, afrikai = szálkamentes, és ahogy írták előttem, még szálkamentes a kecsege!
A törpeharcsát valóban mérete miatt (mi legalábbis) csak a gerince mentén hosszában kettévágtuk, és úgy sütöttük, ha sütöttük. Egyébként leginkább csak a halászlé alaplébe főztük bele, mert isteni finom ízt ad neki. Már amikor van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!