Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az ajándékcsomagba...

Mit tegyek az ajándékcsomagba az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Az egyik távoli ismerősöm nemrég tett nekem egy hatalmas szívességet. Szeretném ezt neki meghálálni egy ajándékcsomaggal, de nem tudom, hogy mit is tegyek bele. Csak annyit tudok róla, hogy csokit, nasit és egyéb egészségtelen dolgokat nem eszik.

Nagyon szívesen venném a hasznos ötleteket, 15-20e Ft-ot szánok rá.

2013. jún. 21. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki bio cuccokat. Sokféle jó dolgot lehet találni.
2013. jún. 21. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
offolok, megkérdezhetem, hogy milyen szívességért jár ilyen hála? :)
2013. jún. 21. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Finom cukormentes gyümölcsleveket, ha kávét fogyaszt, akkor kávét és tejport, magvakat, pl kesudió, pisztácia, aszalt gyümölcsöket, egész kókuszdiót akár, valami jobb fajta alkoholos italt, hirtelen több ötletem nincs.
2013. jún. 21. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis aszalt gyümölcsökből, szárított gyümölcsökből, magvakból, bio szörpből tehetsz bele nyugodtan.
2013. jún. 21. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Oh, és mehet bele valamilyen sajt is szerintem.
2013. jún. 21. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen egészséges ételekkel kapcsolatos könyvet, teaféléket, gyertyákat, bio kozmetikumokat (pl the body shopból, mannától).
2013. jún. 21. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó minőségű bort, kávét, 70-80%-os étcsokoládét, kölest vagy barnarizst, rizstejet, igazi eperlekvárt, egy jó üveg mézet vagy mézkülönlegességet, amiből mindenfajta mézből van egy kis üvegből, bio mézes gyümölcsös müzliszeletet, egészséges életmóddal kapcsolatos füzet, fakanál, receptfüzet, rio mare tonhalkonzervet, pástétomot, száraz jó minőségű szalámit vagy kolbászt, fűszereket vagy akár fűszertartócsomagot is hozzá a fűszerek, jó minőségű teák, aszalványok pl kalifa kosár, azok drágák kb 1500ft de nagyon gusztusosak és ízlésesek, pisztáciát, paradicsomlevet, különleges mustárt,bio tésztákat,
2013. jún. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!