A Sodexo melegétel utalványt minden esetben elfogadják?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogyha sodexo melegétel utalvánnyal szeretnék fizetni egy hipermarketben (pl.: Tesco) és a kosaramban nem csak étel van, hanem például sampon, akkor a pénztáros kiválogatja-e ezeket? Kinek mi volt eddig a tapasztalata? Köszönöm.2011. febr. 10. 12:46
1/8 anonim válasza:
Nálunk a Tescóban elfogadták.Tavaly nyár óta.
2/8 anonim válasza:
Elfogadják, lényeg, hogy legyen valami helyben sütött étel az áru között (pl 2 zsemle) Vásároltunk már így elég sok mindent, eddig nem volt belőle gond.
3/8 anonim válasza:
Nem nem válogatja ki.Eddig az volt a kikötés a melegétkezési jegynél, hogy kellett venni konzervet, vag yvalami hasonló terméket.Nem tudom ez megváltozott e azóta, hogy a kétféle jegy már csak egy.Erre rá kell kérdezni.
4/8 anonim válasza:
Amikor tescóban voltam diákpénztáros, semmilyen melegételutalványt nem fogadtunk el, csak a grillpultban, ha ott fizettél. De ez már régebben volt, lehet, hogy azóta változott. Most néha dolgozok match-ban, ott csak ételre fogadják el, a sampont kiválogatják. Az a tuti, ha inkább megkérdezed előre az üzletben.
5/8 anonim válasza:
Simán elfogadják. Az Auchanban nem csinálnak ebből ügyet. Én rendszerint ilyennel szoktam fizetni és nagyon sok vegyi meg más cucc van benne, sokszor kaja alig volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 10. 13:14
7/8 anonim válasza:
leírom a frankót :
A Tecsó volt a kérdésedben.
Bármit vásárolhatsz rá, csak vegyél a náluk sütött pl zsemléből legalább egy darabot. Vagy ha nem vettél mégse mert elfelejtetted,akkor pedig kérd meg a pénztárost,hogy üssön be egy zsemlét( az árát kibírod röhögve) és így minden okés.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. A Tescoban vásároltam, sok dolgot vettem, de élelmiszert nem igazán, ezért a biztonság kedvéért vettem 4 db. zsemlét. Amikor fizetésre került a sor és a pénztáros hölgy meglátta az utalványt, az első kérdése az volt, hogy vettem-e a zsemléből. Majd meglátta a kosár tetején és többet nem kérdezve elfogadta. :-)
2011. febr. 15. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!