Milyen pizzákat szerettek?
Éttermit és házit is szoktam enni,de nem tudok dönteni.
Kedvenceim:Halas, kukorica, pizza szósz,sajt
Kukorica, sajt, pizza szósz
Mindegyiket szeretem. mhelyen szoktunk rendelni, négysajtost, tejfölös-fokhagymás-csirkést, hawaiit,
mikor hogy, mindegyik finom.én a tengeri herkentyűst is szeretem.
otthon is szoktam néha sütni, de az olyan "mindentrá"
pizza inkább, de finom a tésztája, finom paradicsomszósz csinálok,
gomba, , sonka, felvágottfélék, és sok sajt.
Mirelitet soha.
Házi pizzát 2-3 havonta csinálunk, általában több fajtát.
Nekem a kedvencem a Prego pizza (besamel, paradicsom, csirkehús, kukorica, sajt), a siófoki Amigo egyik specialitása, és imádom a Négy Évszak pizzájukat is.
23/N
éttermi, házi, mirelit - ebben a sorrendben :)
étteremből leginkább sonkás-gombás-kukoricásat és sonkás-kolbászos-lilahagymás-kukoricás-fokhagymaönteteset.
háziba mindig mást teszünk bele.
mirelitből pedig Ristorante-t szoktam enni, bár elég ritkán.
nagyon sokszor eszem amúgy pizzát, legalább hetente 1x sajnos.
pont most vágtam be sonka-gomba-kukorica pizzát :D
sajnos az egyszerű Margaréta-pizza is 1000 körül van, ezért inkább itthon készítem
szalámisan, sonkásan, gombásan nagyon finom
Házi/ éttermi.
Éttermit gyakrabban mint a házit és a Hawaii a kedvenc. Sok pizza szósszal és sajttal :)
Leginkább az éttermit szeretjük, utána következik a házi. Fagyasztottból csak a kicsi, 180ft-osat, és a nagy 1kg-s téglalap alakút. Nekünk a fagyasztottak közül pont a finomnak, minőséginek mondott, reklámozott, mások által kedvelt pizzák nem ízlenek.
Hogy mit kérünk, vagy rakunk rá, az változó. Hangulatunktól függ. Bár a férjem leginkább a húsos feltéteket szereti, én ezeken kívül szeretem még a karfiolt, ananászt, kukoricát...nem is sorolom, szinte mindent:)
Készíteni azért nem szeretek, mert olyankor annyira sokat készítek, és annyira bőségesen megpakolom, hogy ahogy már nem egyszer kiszámoltam, úgy is ráköltünk annyi pénzt, mintha rendelnénk. Csak valamivel több pizzánk van. De nem annyira sokkal. Inkább túl bőségesen pakolom meg, így kerül bele igen sokba egy itthoni pizzánk.:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!