Hol találok olyan "Ramen" japán nevezetű ételt vagyis levest? Vagyis hol lehet venni vagy megfőzni, vagy enni ilyet?
Figyelt kérdés
Van egy olyan Anime aminek a neve Naruto. Neki a kedvenc étele a "Ramen". Nos olyan jól ábrázolják az animében, hogy amikor látom mindig azt akarok enni. Valaki ismeri ezt az ételt? Tudna segíteni? És valaki ette már meg ezt a levest? Ha valakinek van valami infója akkor please írjon.2013. jún. 11. 20:08
1/7 anonim válasza:
Vannak azok az olcsó levesek sok tésztával (Smack, Vishu stb) azok mind ramenek :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld kéz. :D
2013. jún. 11. 20:23
3/7 anonim válasza:
A ramen engem is izgat egy ideje :D
Én is úgy tudom, hogy alapjában véve tésztaleves.
Venni meg lehet a IV. kerületi Szent István térnél levő kínaiban :)
4/7 anonim válasza:
Finom rament a Momotaro Ramen nevű étteremben kapsz a Széchenyi utcában.
Persze a Vishu és társai szárított tésztalevesek is nevezhetőek ramennek, de a kettő úgy viszonyul egymáshoz, mint a 89Ft-s 3% alkoholtartalmú teszkósörök a belga apátsági sörökhöz, amik 800Ft/áron vannak:)
5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Mindenkinek ment a zöld kéz.
2013. jún. 12. 07:48
6/7 anonim válasza:
a corvin plazaban is lehet az egyik azsiai etteremnel, azt hszem pont a kfc mellett van!:) ha jol emlekszem 800-1300 ft korul.
illetve van egy nevesebb, nagyon jo japan etterem a dunaparton, a takebayashi (mas neven bambuszliget), ha jol emlekszem ott is van, esetleg meg a wasabiban, de ebben nem vagyok biztos:)
7/7 A kérdező kommentje:
Zöld kéz osztogatás :D Köszi mindenkinek!
2013. jún. 15. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!