Melyik a kedvenc vegetáriánus (csak husmentes, de pl tej meg tojás tartalmú) és nem vegetáriánus kajád?
Valóban többféle vegetáriánus van: vegan- csak zöldség, laktovegan -zöldség + tejtermék, ovo-laktovegan - laktovegan + tojás, szemivegetáriánus - ovo-laktovagatáriánus + csirke és halhúst is eszik.
A, vegetáriánus: házi kechup burgonyachip-sel; vagy bevert tojás pirítóssal, grillezett zöldségekkel, esetleg tejszines-gombemártás - ez nem nagon illik, de van, aki nagyon szereti a bevert tojáshoz; vagy madártej.
B, Nem vegetáriánus: Töltött káposzta, rakott csirkemell hasábburgonyával, marhahúsleves, gulyásleves, minestrone - olasz zöldségleves, roston sült csirke fűszeresen, tatar beefsteak, angolos marhasült.
Remélem, hasznos volt a válaszom! :)
Üdv: Velx
Szia!Igen hasznos volt:)
Én nagyon húsimádó vagyok,de kicsit le kéne állnom... Anyagilag elég megterhelő... S eszembe jutott hogy pla körözött milyen finom,pedig nincs is benne hús és azért gondolkodtam,hogy hátha van még ilyen egyszerű finomság... Bevert tojás az mit takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!