A citromos fagyi miért keményebb, mint a többi?
Figyelt kérdés
Gondolom ti is észrevettétek már, hogy a citromos dobozos fagyi sokkal fagyosabb/keményebb, mint pl. egy csoki vagy egy eper fagyi. Szerintetek ez miért van ? O.o2013. jún. 6. 20:52
1/3 anonim válasza:
A citromos fagyik általában vizesebbek, nem annyira tejszínesek, mivel a citromhoz ez jobban illik (gondolom), emiatt ahogy megfagy jegesebb lesz, ezért keményebb. Legalábbis szerintem.
2/3 anonim válasza:
A csokisban tej van, a citromosban meg víz, és a víz jobban megfagy.
3/3 A kérdező kommentje:
hmmm.... köszi :D
2013. jún. 7. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!