Gép nélkül készített házi fagyi hogyan lehetne minél krémesebb?
Figyelt kérdés
Amikor megfagy, kő kemény. Áttettem hűtőbe fél órára, úgy lehetett szedni belőle. Minden kézzel készített fagyi ilyen, vagy hogy kéne jobbra csinálni?2013. jún. 1. 15:50
1/2 anonim válasza:
Sehogy, fagyigép kell hozzá.
Pontosabban úgy kéne lefagyasztanod, hogy közben kevergeted habverővel, de lássuk be, ez kivitelezhetetlen.
2/2 anonim válasza:
Lehetne bele tenni mascarpone-t
Mi úgy szoktuk és finom krémes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!