Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire karos a Kávé?

Mennyire karos a Kávé?

Figyelt kérdés

Naponta kb. 3 eszpresszót iszok, frissen őrölt ( [link] kávéból!EZ menyire káros?Általában 2 cukorral és egy kis tejjel iszom!

16/F

2013. jún. 5. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Három sok. Napi max. kettő, és az se mindennap.

Fiatal vagy még, és nagyon rá fogsz szokni.

2013. jún. 5. 21:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem rendszeres!Nem iszok minden nap, van olyan hogy 3-4 napig abszolút nem iszok aztán utána 3-4 napig minden nap!De megpróbálom csökkenteni!Es amúgy a kávé nagyon káros?
2013. jún. 5. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
A televízióban egy kardiológus mondta pár hónapja hogy napi négy kávét nyugodtan meg lehet inni egyáltalán nincs bármi káros hatása sőt! Én ötven éve iszom kávét és csak jó hatását tapasztaltam
2013. jún. 5. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Az arabica kávé közepes erősségű a brazil az erős én pld nem szeretem a brazilt.
2013. jún. 5. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy miért iszod a kávét?

Ha csak az ízéért és az élményért, akkor napi 2 kávé simán mehet.

De ha azért, hogy ne legyél fáradt, akkor lehet káros hatása, mert sokkal jobban kimerítheted a szervezeted, mint amennyire képes lenne.

2013. jún. 5. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem káros ekkora mértékben, szerintem. Én naponta kettőt iszom, ha ennél kevesebbet tudok, akkor rosszul leszek és kivétel nélkül megfájdul a fejem, ami nem múlik el, az alvástól sem, ezért gyógyszert kell bevennem. Ez amiatt van, hogy alapjáraton nagyon alacsony a vérnyomásom és 16 évesen az orvos javasolta a kávét ( persze a sok folyadék mellett), mert inkább kávézzak, ahelyett, hogy vérnyomásgyógyszert szedjek.

Szóval szerintem ennyi miatt egyáltalán ne aggódj.

20/L

2013. jún. 5. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem! :)

Koszi a válaszokat!:D

2013. jún. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!