Szerintetek sokat ettem ma? Ti mit ettetek?
Az a helyzet,hogy eléggé evés zavaros vagyok. Vagy 600kalórián koplalok vagy megzabálok 4-5ezer kalóriát akár egyszerre! Leginkább az utolsó. Van rajtam némi felesleg,de ez már mondható egy átlagos kajálásnak? Tudom még szörnyű,de nagyon sok?
Suliban: ilyen autómmatás forrócsoki 2dl
sajttl szórt pizzás rúd ebből 5-6db
egy db jó reggelt keksz
Itthon: 1db túrórudi
nemrég, 1 db zsemle,2 szelet sonka,margarin,paprika,paradicsom
Inni víz és üres tea.
Eddig ennek az 5xösét simán képes voltam megenni rosszullétig :( Szeretethiány/unalom stb. miatt.
Ez elég kevés. Bár nyilván életkortól is függ, meg hogy mekkora vagy. (centi, kiló)
Meg persze hogy mennyit mozogsz.
Reggeli: egy csésze kávé, egy szelet rozsláng kenyér, egy szelet Berek sonka, uborka, paradicsom, paprika, főtt tojás, sajt. Ez szendvicsként. Egy pohár ásványvíz és az elmaradhatatlan C vitamin.
Ebéd: sk.spenót bundás kenyér ásványvíz.
Vacsora: ismét szendvics, de csak később.
reggeli: harmadrúd kolbász két szelet kenyérrel + kovászos uborka
ebéd: húsleves, főtt hús
uzsonna: két szelet rántotthús
vacsora: két szendvics + savanyúkáposzta
Mellé nasi 3 banán, egy kis eper meg cseresznye.
+ a legfontosabb: sokat mozgok, futok stb.
Én ma
reggel 3db abonett, 1paradicsom, 2db főtt tojás
1tál cseresznye
ebéd májgombócleves, kis tányér rakottkrzmpli, uborka
vacsora rizs 1db sült csirkecomb
este még kijött minden stressz és 60dkg túrót bevágtam 1almával
na ezt tudom, hogy rengeteg de nem akartam hizlalóbb akját enni(volt itthon cukorka, mogyorókrém és nápolyi) és egész héten olyan ideg voltam(vizsga) hogy napi 10kávé, kevés kaja és ma lement és ez jött
lelkifurdi is van rendesen
Am kérdésedre válaszolva semmi főttétel, zöldség, gyümölcs, hús, hal, tojás
sok értéktelen tápanyag(?) forrócsoki, pizzásrúd, keksz, túrórudi, zsemle
és baromi kevés is
Reggeli: egy szelet barna kenyér, vajjal, egy szelet csirkemellsonkával, ubival, sárga kaliforniai paprikával, Activia ivójoghurt (meggyes), málnás gyümölcstea.
Tízórai: 10 szem cseresznye.
Ebéd: gyümölcsleves, főtt sós krumpli, natúr sült csirkemell.
Vacsora: eper, cseresznye vegyesen, egy alma, 2 kivi.
Mivel tegnap munakszüneti nap volt Németországban a mait meg kivettem szabinak, ezért otthon voltam.
Így reggelire frissen sült croissant-t ettem vajjal, cappuccinóval, csokis keksszel,
Ebédre tegnapi bazsalikomos krumplis cukkínikrémlevest pirítóssal,
Vacsorára pedig kapros juhtúróval töltött sült kaliforniai paprikát, paradicsomot egy kis barna kenyérrel.
Emellett készítettem ma vegán vaníliás-mongyorós keksztortát, az volt a desszert.
Egyébként ugye viccnek szántad, hogy te sokat ettél-e? Ez kb. semennyi!
Ha fogyni akarsz légyszíves ne kínozd magad, hanem étkezz változatosan, egészségesen! Mert pl. sem a margarin, sem a sajtos-pizzás rúd sem a túrórudi nem épp diétás, és nem attól lesz normál súlyod, hogy egészségtelen ételekből fogyasztasz keveset! Egyél normális ételekből normális mennyiséget, mert ez nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!