Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit szerettél enni a menzán?

Mit szerettél enni a menzán?

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 23:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

Én négy évig kolis voltam közép suliba, szóval nekem nem volt mit válogatni, a pénzből cigit vettük, csütörtökön már közös pénzből, és nem kaját. A menzán muszáj volt megenni, még ha sz@r is volt, jó ha nagyon undorító volt, akkor azt tényleg nem ettem meg, de szinte mindig üres volt a tányérom. De egy két dolgot, nagyon finoman is csináltak, a bejárósok meg folyton nyafogtak ebédnél, hogy ez nem jó meg az nem jó, meg anya nem így csinálja... hát igen meg is értem őket, de az éhség nagy úr. Csütörtökön meg már éjszak meg becsültük azt a két szelet kenyeret is ha jutott, nem tudom máshol hogy volt. De a csütörtök este az mindig kegyetlen volt... :D De szép évek voltak, jajj Istenem :)

2009. okt. 6. 12:02
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Semmit. Épp ezért mindíg főzött az anyukám így csak rövid ideig voltam menzás :)
2009. okt. 6. 12:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott, a grízes tésztát is nagyon szerettem. Évek óta kísérletezem vele itthon, de sose sikerül olyanra.
2009. okt. 6. 14:46
 14/21 A kérdező kommentje:

bakker én az aranygaluskáról lemaradtam :( v. mifelénk nagyon puttó volt a menza

de amúgy minden oké volt

2009. okt. 6. 15:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az aranygaluska hmmm, de jó volt, rendszeresen pénteken ebédre adták, gulyás levessel, vagy pénteken rántott csirke, és valami húsos leves. Mivel akkor kevesebben ebédeltek, sokan húztak haza, és így ami megmaradt... meg volt a konyhásoknak a hétvégi ebéd... :D
2009. okt. 6. 16:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is kimaradtam az aranygaluskából!!! :(
2009. okt. 6. 20:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsmártás darált husival, darával...isteni volt!
2009. okt. 6. 20:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Rakott kelkáposzta, piskóta csoki mártással, volt az a finom krumpli leves valami füstölt husival, rizottó, milánói, krumplis tészta. Sok minden jó volt, de nagyon sok rossz is volt.
2009. okt. 10. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Gulyásleves, milánói borda, borsófőzelék, rakott krumpli
2010. jan. 22. 12:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Semmit.Főleg nem a mócsingos húst,és a húslevesnek becézett mosogatólevet.XD
2011. jan. 8. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!