A busát ki lehet szálkamentesre filézni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 08:55
1/2 anonim válasza:
Teljesen nem lehet kiszálkázni : Sajnos fog benne maradni az apró szálka még akkor is ha sürün beirdalod ..
Milyen finomság készül belőle??
2/2 doboszoli válasza:
Én nem eszem busát, de így csinálnám:
Általában nagy testű halak, 4-5 kilós, vagy a felettiek.
Emiatt az "Y" szálkák is inkább csontok benne. Megnyúzni, a barna húsrészeket eltávolítani, kifilézni, nem irdalni, mert az összevágott nagy szálka zavaróbb, mint egyben kihúzni. Akit nagyon zavar a szálka, add neki a hasi részt, ami az oldalvonal alatt van, az tuti szálkamentes, hiszen a bordák a gerincen maradnak filézésnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!