Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az új pisztáciás könnyű és...

Az új pisztáciás könnyű és finomnak miért van marcipán íze?

Figyelt kérdés

Ma vettem 4 darabot mert szeretem a pisztáciát, de azt tapasztaltam hogy marcipán íze van ami mondjuk nem baj mert a macipánt is szeretem, csak furcsa hogy elvileg pisztácia és teljesen más íze van.

Pedig nem is romlott:).

2009. okt. 1. 14:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én pisztáciás Danette-et vettem, és annak is marcipán íze van. De azért finom volt.
2009. okt. 1. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
42%

Mert összességében annyi pisztáciát látott ez a cucc amennyit a vegyésznek sikerült kikavarnia a lombikjában. Gondolom szólt a főnöke, hogy "Lajos, ne túlozd el a CH3O2-H2F adagolását, mert mandulaízű lesz a sok lúzer szájában!" de úgy látszik Lajosunknak megbillent a keze, vagy tojt nagy ívben a főnöke véleményére.

Kíváncsian várom már a boltokban a pörkölt joghurt ízű pisztácia megjelenérét! Juj de izgulok!

2009. okt. 1. 15:09
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Jajj már, mindenki tudja, hogy nem látott pisztáciát. De attól még lehetnének pisztácia ízűek, ha már pisztácia ízűként emlegetik. Ezzel most nagyon bölcs voltál.
2009. okt. 1. 15:10
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem pisztácia íze van, csak édes, és azért fura
2009. okt. 1. 15:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Én örülök neki, hogy marcipános ízű, mert nem szeretem a pisztáciát.
2009. okt. 1. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
mert lófa.sz:D
2009. okt. 1. 15:42
 7/14 A kérdező kommentje:

"ajj már, mindenki tudja, hogy nem látott pisztáciát."

azt értem de miért nem lehetett megoldani hogy tényleg pisztácia izű legyen? ha a vaniliásnál meg tudták oldani hogy vanilia ízű legyen, a citrom ízűnél meg hogy citrom íze legyen, akkor nehezükre esett volna pisztácia ízt csinálni egy elvileg pisztácia ízű joghurtnak? LOL

2009. okt. 1. 15:53
 8/14 anonim válasza:
91%
sztem azért mert a natúr pisztácia és a natúr mandula nagyon hasonló ízűek, és a marcipán jobb helyeken mandulából vagyon .
2009. okt. 1. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam fagyisként 3 nyarat, nálunk is volt "mandulás" is mag "pisztáciás" is, nem nagyon lehet megkülönböztetni.Lényegében az volt, hogy a főnök azt mondta, ma a pisztáciát írd ki, holnap meg majd a mandulát.Nagyon hasonló ízük van egyébként.lehet, hogy csak az adalék mennyiségétől függ, hogy melyik ízt érzed :)

22l

2009. okt. 1. 16:35
 10/14 anonim ***** válasza:
"ajj már, mindenki tudja, hogy nem látott pisztáciát." 3. válaszoló vagyok. Ezt a 2. válaszolónak címeztem, nem neked.
2009. okt. 1. 17:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!