Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A ti kenyeretekben is volt...

A ti kenyeretekben is volt már bogár?

Figyelt kérdés
Ezen a héten két külön boltból is vettem olyan kenyeret, amibe bogár volt belesülve és már rohadtul unom, mert szörnyen undorító. Veletek is előfordult már? Milyen körülmények között készítik ezeket? Rendszeresen hallom, hogy bogár meg egér ürülék van benne!
2013. máj. 13. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom ,mi volt benne,de pont szombaton reggelinél a férjem 2 szelet kenyérböl kb 15 db kis valamiket csipet ki amibe egész fekete valamik voltak . Nem kostolta ,de a kenyér elvileg friss volt . ráadásul nem 110ft kennyéröl van szó . Házi kovászos kenyér aminek 300ft /kg :: Tovább vágtuk és volt még 5 szeletben ez a valami : olyan dühös lett ,hogy kidobata velem ,hiába mondtam ,hogy a jónak tünő részböl csinálok majd zsemlemorzsát..
2013. máj. 13. 13:37
 2/15 anonim ***** válasza:

Kenyérbe sült bogárhoz még nem volt szerencsém, viszont olyat már láttam, hogy csomagolatlanul kirakott kenyereken mászkált a sótány, vagy épp öregasszony megnyalogatta az ujját és úgy bökdöste a csupasz kenyereket(gondolom, hogy elég puha-e?), vagy épp a legyek mászkáltak rajtuk, azóta csak zacskós kenyeret veszek.

Viszont múltkor a mazsolás kuglófban találtam egy drót darabot!

2013. máj. 13. 13:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Enyemben meg soha. Csak rovar.
2013. máj. 13. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Ne is mond,hol vetted,a cba-ban?Nekünk ott volt benne,én vettem észre,tele volt bogárlábikókkal,fuj!Egy ideig nem vettem ott kenyeret,aztan meg azért,mert csak ott volt!Akkor már nem volt benne!Egyébként gyakran nézegetem a kenyeret,stb,ha meglátok egy kis barnát vagy feketét benne,akkor átturom az egész szelet kenyeret,míg meg nem nyugszom,hogy nem az!A lisztet is mindig megnézem!Nem tudom,te hol laksz,de itt pesten az európarki spárban egyszer épp láttam,hogy hajkurásszák az eladók az egeret a zsömlék közül!Volt már német tejbegrízbe is bogár,nem vettem észre,beleettem,rohadt íze volt,utána vettem észre a bogárhullát,az rohasztotta meg az egészet!Undorító,ami megy,és ki tudta mennyi bogarat,egérsz@rt,vagy romlott kaját ettünk meg
2013. máj. 13. 13:46
 5/15 anonim ***** válasza:

Még szerencsére nem tapasztaltam ilyet.

Viszont, hallottam egyik ismerősömtől, hogy a pékek gyakran beleköpnek, és beletaknyoznak a készülő pékárukba, és az is előfordul, hogy a koszos földre ledobják.

2013. máj. 13. 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az még oké hogy bogár de amikor én egy egeret vágtam ketté na az volt a durva.Azóta nagyon ritkán eszek kenyeret
2013. máj. 13. 13:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja meg egyszer szintén a cba-ba vettek húgomék sajtos baugett-et,a zacskóba volt valami nem teljesen kerek valami,azt hittem sajt,bekaptam,erre valami undorító csontféle volt!Hogy kerül az a kiflik mellé a sütőbe?a légy még hagyján,a nagy melegben elég nehéz ellenük védekezni,bemennek azok a boltba,rá a kajára!A lisztet meg azért nézem,mert annál gyakran előfordulhat,hogy bogaras!Anyám egyszer nem vette észre hogy van benne(nem tudom hogyan,hisz teli volt)berántotta a bablevest,leültünk kajálni,hát olyan finom levest ritkán ettem!Hugom észrevette,hát gondolhatjátok,mindeni rohant ki pofát mosni!A dögök megatták a kaja ízét!
2013. máj. 13. 13:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Asszem basztam volna az öregasszony mancsára!Hát azok a pékek tényleg nem normálisak,tisztelet a kivételeknek!Dolgoztam a közelükben,nem tudom miért ilyenek!Simán el tudom képzelni,hogy belegusztustalankodnak,csak azt nem értem mi a jó abba nekik?Ismeretleneken röhögnek,hogy kib@sztak velük?Amúgy egy sima kenyér majdnem 3száz,de mindegy,a tescoba se kapsz 110ért
2013. máj. 13. 14:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Régebben fémdarab volt benne, de pár éve már én sütöm a kenyerünket, így max. ha a lisztben lenne valami, akkor kerülne bele, de nem volt még rá példa. A bolti kenyerek már olyan rosszak, hogy sokkal jobban járunk azzal, amit mi sütünk.
2013. máj. 13. 14:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk, nekem szerencsém van, mert finnyás vagyok és mindent jól átnézek, mielőtt megkóstolnám.De például találtam már sörösüveg darabot is, gyorsrizsben.Még szerencse, hogy én a gyorsrizst nem a zacskójában főzöm meg, hanem azt is átválogatom.Úgy látszik, manapság sajnos szükségszerű is ez a paranoia.
2013. máj. 13. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!