Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az a picike kemény hátú...

Mi az a picike kemény hátú bogár ami minden alapanyagba-kajába belemegy?

Figyelt kérdés

Picike mint 2gombostűfej ,sötétbarna gömbölyű.Mindenbe amit talál,gyógynövény,sütőpor,tészta,kakaó, paprika,kömény stb..

ki tudja milyen bogár ez...?volt olyan,hogy bontatlan tésztában találtam...hogy lehet ki írtani?

2011. febr. 28. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Zsizsik
2011. febr. 28. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. febr. 28. 22:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont nem az.a babban nem találtunk még,és repül is ha akar...volt aki egy ilyen kérdést tett fel előttem és adta k egy linket ami a bogarat ábrázolja-nem olyen...
2011. márc. 1. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az zsizsik. Nem biztos, hogy pont a babban van. Lehet, hogy a boltból vitted haza pl.: sárgaborsóval. Vagy ugyan úgy bele tud mászni a boltban is a lisztbe stb;stb. Ilyenkor nézz át mindent rendesen ami otthon található. Tudom, hogy pocséklásnak hangzik, de inkább dobd ki a gyanús dolgokat. Bele telhet még 1 hétbe, mire teljesen eltűnnek, mert megbújnak mindenhol. Nekem nincs itthon babom, és mint kiderült a boltból hoztam haza, mint utólag kiderült a búzadarában:(
2011. márc. 1. 05:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez zsizsik, ahogy a többiek is irták. Kiirtani pedig csak úgy tudod, ha mindent kidobálsz ami egy kicsit is gyanús. Ha valamiben benne marad, akkor újra elszaporodik:(
2011. márc. 1. 06:42
 6/7 anonim ***** válasza:
A tartódobozokat és a szekrényt pedig mosd ki jól erősen ecetes vízzel.
2011. márc. 1. 06:50
 7/7 kepek ***** válasza:
bébicsotány
2011. márc. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!