Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen íze van egy avokádónak?

Milyen íze van egy avokádónak?

Figyelt kérdés
Mihez hasonlítható? Édes vagy milyen? Sosem vettem, most meg eszembe jutott, majd elmegyek venni, csak gondoltam ha valaki megírná megköszönném.
2013. máj. 11. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Az avokadó majdnem teljesen íztelen. Állagánál fogva vajszerű, krémes. Ha éretlen,olyan, mint a kemény szappan. Mivel nincs kifejezetten íze, de nagyon egészséges /"E" vitaminban is gazdag, "D"-ben is!/általában fűszerezik vágott petrezselyemmel, borssal, sóval. Kenhető állapotban a legfinomabb. Nálunk naponta fogyaszuk, annyira szeretjük. Csak nyersen ajánlott.
2013. máj. 11. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
VAloban iztelen, nekem a kedvenc turmixom, tej + 1/2 ovakado + 1 kiwi, amit mezzel izesitek.
2013. máj. 11. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Az avokádós sushit és az avokádókrémet imádom :)
2013. máj. 11. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Íztelennek azért nem mondanám, enyhén fűszeres, vajszerű, szerintem nagyon finom. Ne várj tőle ízrobbanást, arra viszont számíts, hogy csúszik és maszatol a húsa. Olyat vegyél, amin nincsenek fekete foltok, ha még kemény, szobahőmérsékleten beérik. Akkor érdemes fogyasztani, amikor már egyenletesen puha, előtte rágós, nem túl jó.
2013. máj. 11. 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!