Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak diétás...

Hogyan csináljak diétás melegszendvicskrémet?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

szóval ilyenre gondolok. ez elég gusztustalan dolgokat tartalmazhat:S

valakinek vmi ötlet?

ja és jó lenne ha diétás lenne...:S

2009. szept. 30. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha magában megeszed a melegszecskakrémet, az diétás lesz. Ha rákened kenyérre, akkor már ott bukott.

Én olyat csináltam legutóbb, hogy 20 deka szalámit,meg egy tömlős sajtkrémet kevertem össze. Összeturmixoltam őket, így lett kenhető. Ment bele két gerezd fogkhagyma, és mehet a kenyérre. Ezt nagyon szeretjük.

2009. szept. 30. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Light kenhető sajthoz keverd a hozzávalókat. Rakhatsz bele csirke vagy pulykamell sonkát, zöldségeket. Teljeskiőrlésű lisztből készült kenyér ugyan nem kalóriaszegényebb, de egészségesebb. Vagy vannak a puffasztott fogyis "kenyerek".
2009. szept. 30. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy. Miféle diétát tartasz? Gondolom testsúlycsökkentőt. Nos, a melegszendvicsKRÉM attól KRÉM állagú, mert nagy mennyiségben tartalmaz zsírt. Tehát az alapja vagy sajtkrém, vagy vaj, margarin vagy májkrém, vagy ilyesmi. A melegszendvics pedig attól olyan finom, hogy ezek a zsírok sülés közben szépen belecsorognak a kenyérbe. Szerintem, ha diétázol, akkor az ilyen finomságokról mondj le. Persze tudsz helyette light margarinból meg sajtkrémból gyártani valami trutyit, ezeknél ugyan a zsírtartalom alacsonyabb, de a kenhetőséget akkor is biztosítani kell valahogy... ebbe pedig rossz belegondolni, a kenyeret pedig sütés közben csak eláztatják.
2009. szept. 30. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Jók a tippek:)

Utolsó, sajnos igazad van:(

majd kutyulok valamit. medve sajt light + felaprítva csirkemellsonka meg vmi ilyesmi :D

köszike

2009. okt. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!