Hogyan csináljak zöldséges mártást?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam és kiváncsi vagyok hogy kell:) van itthon paradicsom paprika nem tudom még mi kell..2011. szept. 26. 22:26
1/1 anonim válasza:
A felszelt zöldséget kevés olajon födő alatt, tetszés szerint fűszerezve (só, bors, amit akarsz) párold puhára, majd:
1. szórd meg kevés liszttel, gyorsan kavarva engedd fel hideg-vízzel, + tejföl, esetleg (mint a vadas-mártásnál) mustár, pici cukor
2. a lisztet a tejfölbe keverd bele (ha fokhagymás-tejfölöst készítek, a zúzott fokhagymát is a tejfölbe keverem) és a párolt zöldségre már így teszem rá. Ekkor is valószínűleg szükség lesz egy kis hideg-vizes hígításra.
Én ezeket a módszereket tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!