Nálatok mi lesz a vacsora?
Figyelt kérdés
Nincs semmi ötletem. Mi mondjuk este szoktunk ebédelni. De nincs hangulatom sem főzelékhez, sem pörkölthöz...nem kívánok tésztát, bundáskenyeret sem. Semmi zsíros-olajos dolgot nem tudnék most lenyelni.
Kéne vmi egyszerű, de mégis laktató.
2013. máj. 10. 13:58
1/11 anonim válasza:
Rakott karfiol,,gyors és fincsi
3/11 anonim válasza:
Nalunk juhturos sztrapacska lesz.
Ha valami konnyut akarsz csinalj gyros talat.sok zoldseg es fuszeres sult csirkemell fokhagymas ontettel...
5/11 anonim válasza:
nálunk szendvicsek --> rozsos buciban saláta, paradicsom, paprika, uborka, mustáros öntet, olajbogyó, sajt
a húsevőknek szalámiféleségek is (én nem vagyok az)
és sörözünk a péntek tiszteletére :D
6/11 anonim válasza:
Töltött paprika , ebédre pedig tejbegríz volt :-)
7/11 anonim válasza:
Mi most párolt zöldséget fogunk enni, hússal
8/11 anonim válasza:
Tegnap este párizsi szelet volt, ami ebédről maradt és csináltam hozzá olajos-citromos öntettel salátát. (jégsaláta, uborka, hagyma, fokhagyma, paradicsom, uborka).
9/11 anonim válasza:
Még nem döntöttem:
- omlet
- zsíros-kenyér nyers karalábbal borítva
10/11 anonim válasza:
Nálunk tejszínes pulykamellcsíkok voltak ananásszal és kukoricával. Köretnek rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!