Milyen szalámit vigyek ami nem romlik meg egész nap kint?
7 szendvicset vittem. 3ad rendesen megcsináltam, vaj+zöldség. ugy terveztem ezeket reggel megeszem, mert több mint 2 óra az uta oda. végül 2őt megettem. a rajtnál már volt zsíroskenyér, ettem belőle, és lehetett rendelni babgulyást a célba 500 ft-ért, ezért rendeltem is. tura elején még megettem a 3ik szendvicset, de utánna már semmit sem. csak a célban a babgulyást, bár akkor sem voltam kimondottan éhes. aztán még több mint 2 órat elbeszélgettünk meg minden, mire hazaindultam. mivel megint több mint 2 óra volt a vonatut, utközben még 2 szenyát lenyomtam, ez már este 7-8 körül volt, de nem volt baja szerencsére. végül 2 szendvics meg is maradt.
nápolyihoz hozzá sem nyultam, jo lesz köv túrára.
legalabb tanultam belőle hogy mennyi kaját vigyek, bár ha nem lett volna reggel zsíros kenyér, meg rajtban kaja, akkor valoszinüleg pont elég lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!