Milyen szalámit vigyek ami nem romlik meg egész nap kint?
Mondjuk a téliszalámiból legbiztosabb a Pick-szalámi, csak kérdés, hogy árban nálatok pénztárca-barát-e?
Vagy ha nem házi füstölt kolbi, akkor még a boltokban kapható u.n. száraz füstölt kolbászok, de nem a lángolt kolbász.
Ne vajat, hanem kenhető sajtot használj a szendvicsedhez, akkor az napközben nem fog kifolyni a kenyérszelet közül.
Az uborkát, retket sem szelném közé, mert egész nap eláztatja a kaját, inkább csak mellé csomagolnám és hozzá harapnám étkezés közben.
Most a főtt tojást hagyd ki, de a trapistát nyugodtan odareszelheted, majd ráolvad, mint a mikróban. :))))
Vigyél (vegyél pékségben) u.n. sós-sajtos, stb. pogácsát, este, vacsi tájékán már azt is jóízűen fogod elfogyasztani.
Ha viszel 1-2 joghurtot, kefírt, akkor azt igyekezz még a délelőtti órákban hűsítőként elfogyasztani, és a gyümit hagyd meg a délutáni-esti kaják mellé.
3-as vagyok!
Még 1-2 zöldpaprikát, paradicsomot is rakj a csomagodba, akár önmagában, akár a szendvicshez nagyon jó lesz!
Lány vagyok tesó :)
Köszönöm a válaszokat, Pick góliát paprikás szalámit vettem, meg kolbászt is. vettem még banánt és nagyobb kiszerelésű nápolyit. nem fogok éhen halni :)
Á, én az asszonyt is tökinek hívom ecsém :]
Btw a nápolyi roppant jó utitárs, nem kevésszer vittem csak azt, de jó sokat, mikor messzire... Szinte szégyen, hogy nem nekem jutott eszembe! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!