Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Savanyúság megromlik egy nap...

Savanyúság megromlik egy nap alatt ha elfelejtettem kicsomagolni a neilonból?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem lilakáposzta-savanyúságot, és beraktam a hűtőbe úgy, hogy még csak ki sem kötöttem a neilon száját. Ma mikor enni akartam, teljesen erjedt íze és illata volt. Én vagyok a hibás, vagy esetleg rossz lehetett mikor már megvettem?

2013. máj. 1. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy már erjedt volt, amikor megvetted.Ne magad hibáztasd, hanem , akinek volt képe eladni Neked.

én is vettem már házi vegyes savanyút, de láttam, hogy nem abból adott, ami kint volt tálban, hanem alulról merte valamiből. otthon vettem észre, hogy puha, sikamlós, gusztustalan volt.

Sajnos egy rossz tapasztalattal gazdagabb lettél.

2013. máj. 1. 12:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Jaj, neked meg meg sem köszöntem a választ. Elnézést.

Gondolkodtam, hogy vissza viszem, de mivel közbe jött a május 1, így simán mondhatta volna, hogy mikor adta, még nem volt semmi baja.

Pedig elég jó savanyúságos, már egy ideje innen vesszük mindig, eddig sosem volt gond, mindig finomak voltak.

Úgy látszik ekkora különbség van eladó és eladó között. Ezt most láttam először, és romlottat is most kaptam először:(

Tehát köszönöm a válaszodat.

2013. máj. 3. 07:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem romlik meg 1 nap alatt!
2013. máj. 6. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!