Ha kicsit folyós lett a tortám, és 1 napra hűtőbe teszem, akkor lehet majd szeletelni?
Figyelt kérdés
epres-mascarponés charlotte torta akart lenni, de nem jöttem ki a lapokból, így középre babapiskótát tettem, de a krémem sem volt a legmasszívabb... most benne van a formában, tök jól néz ki,csak félek, hogy ha leveszem holnap a formát, az egész szétborul. ez főleg azért lesz ciki, mert jönnek vendégek...2013. ápr. 30. 13:22
1/6 anonim válasza:
nem kellett bele se habfixáló,se zselatin?
ha nem, akkor lehet hogy nem lesz a legtökéletesebb
2/6 A kérdező kommentje:
habfixet raktam bele! az egyik krém: habtejszín + habfix + gyümölcs. a másik krém: van. puding + 50 dkg mascarpone. de sajnos csak 2 tortalapom lett, a középsőt babapiskótával pótoltam, így átfolyt a két krém (a mascarponés alapból hígabb lett :(). berakjam mélyhűtőbe? :S
2013. ápr. 30. 13:35
3/6 anonim válasza:
a mélyhűtős dologgal az a bajom,hogy a pikóta is megfagy.
5/6 anonim válasza:
szerintem ,ne aggódj ennyire. ha szét is esik az íze még jó. legfeljebb szólsz előre a vendégeknek,hogy ez most igy sikerült..!
de az is lehet,hogy össze áll,és nem esik szét
6/6 A kérdező kommentje:
a piskótától én is félek :/ de muszáj, hogy összeálljon! a szélét még be akartam kötni szép szalaggal is, de lehet, hogy ez már rég ugrott... :D
kedves utolsó! igen, egy kicsit túl vagyok fűtve, ez az első szülinapi tortám... köszönöm a biztatást!
2013. ápr. 30. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!