Mit csináljak? Otthon vettem észre, hogy beleittak az Ice teába, amit vettem.
alig hiányzik belőle, ezért nem volt feltűnő, de a perforáció már nem volt meg.
Te meginnád? Visszamennél reklamálni vagy kidobnád?
esetleg kirakni egy csövinek?
Én meginnám, mert aztán bizonyítsd be nekik hogy ők ittak bele vagy nem. Nem véletlen van kiírva a boltok 99%-ába hogy pénzátnál távozás után reklamációt nem fogadunk el.
Ha a boltban fizetés előtt vetted volna észre akkor gond nélkül kicserélték volna, vagy még akkor amikor fizetés után elhagytad mert akkor láthatták volna az alkalmazottak ha beleiszol. De manapság sokan csinálják azt hogy vesznek boltba italt beleisznak és úgy fizetik ki, szóval ez is cinkes, én is szoktam ilyet hogyha szomjas vagyok gyors bemegyek valahová beleiszok főleg ha nagy bevásárlásra megyek, volt amikor az üres flaskát fizettem ki, akkor csodálkozott a pénztáros csaj de mondtam neki hogy már nem bírtam tovább és megittam de becsületes vagyok és ezért fizetem.
Persze nem volt gond belőle, csak szólni kellett róla a biztonságiaknak nehogy a felvételről kiszúrják hogy ott valami nem gömbölyű és nehogy utólag baj legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!