Milyen gyakran eszel Mc'Donalds kaját? Havi hányszor és mit? Melyik izlik legjobban?
Havonta egyszer eszek ott,és màr évek ota csakis kizàrolag sajtburger,sültkrumpli,kola.
Pàrom ha ujdonsàgot eszik,beleszoktam kostolnik,de a sajtburgerem akor sem hiànyozhat a tàlcàrol
:) nekünk sincs túl közel:)40km:)
De nagyon finomakat lehet kapni, nagyon szeretjük, és ha megyünk szolnokra mindig veszünk, de nem ott esszük meg hanem kocsiban ottis kérjük ki:) én szivem szerint kirpobálnám mindet, de nagyon drágák.
Néha ha arrajárok és éhesvagyok veszek egy kertészsalit, de csak nagyon ritkán mert nemigazán ér 250 ft-t. Esetleg egy tölcséres fagyit ha barátnőmmel sétálunk..:D
A többi kaját nem szeretem onnan.
Heti 1-szer benézek akkor általában vagy sajtburgert veszek kólával és sültkrumplival vagy BigMC-et.
Mostanában McMenü pluszt veszek amihez jár pohár, nyáron pedig 1-1 fagyira is beugrok naponta.
De néha-néha kertész salátát is veszek amikor beülünk salátázni :)
30%-ban mekizek, de mivel van a közelemben KFC, Burger King, 2-3 kínais és Don Peppe pizza is ezért nagyrészt azokba járok, ha gyorskajára vágyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!