Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran eszel Mc'Donald...

Milyen gyakran eszel Mc'Donalds kaját? Havi hányszor és mit? Melyik izlik legjobban?

Figyelt kérdés
Mi most csibeburgert vettünk, ami most jött be nekem nagyon izlik:)mikb 4-5 ször megyünk mekibe, és nem ülünk be csak sajtburgert veszünk vagy csibeburgert, és fagyit.
2009. szept. 26. 23:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Havonta egyszer eszek ott,és màr évek ota csakis kizàrolag sajtburger,sültkrumpli,kola.

Pàrom ha ujdonsàgot eszik,beleszoktam kostolnik,de a sajtburgerem akor sem hiànyozhat a tàlcàrol

2009. szept. 27. 09:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
havonta 2x 3x Sajtburger kóla vagy ice tea(barackos):D
2009. szept. 27. 09:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
havonta 2-3szor és akkor Sajtos McRoyalt(L)
2009. szept. 27. 11:56
 14/18 A kérdező kommentje:

:) nekünk sincs túl közel:)40km:)

De nagyon finomakat lehet kapni, nagyon szeretjük, és ha megyünk szolnokra mindig veszünk, de nem ott esszük meg hanem kocsiban ottis kérjük ki:) én szivem szerint kirpobálnám mindet, de nagyon drágák.

2009. szept. 27. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Néha ha arrajárok és éhesvagyok veszek egy kertészsalit, de csak nagyon ritkán mert nemigazán ér 250 ft-t. Esetleg egy tölcséres fagyit ha barátnőmmel sétálunk..:D

A többi kaját nem szeretem onnan.

2009. szept. 27. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Heti 1-szer benézek akkor általában vagy sajtburgert veszek kólával és sültkrumplival vagy BigMC-et.

Mostanában McMenü pluszt veszek amihez jár pohár, nyáron pedig 1-1 fagyira is beugrok naponta.

De néha-néha kertész salátát is veszek amikor beülünk salátázni :)

30%-ban mekizek, de mivel van a közelemben KFC, Burger King, 2-3 kínais és Don Peppe pizza is ezért nagyrészt azokba járok, ha gyorskajára vágyok.

2009. szept. 27. 13:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem jarok Mcdonaldsba. Jo ha egy evben egyszer eszem ott.
2012. szept. 2. 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de két éve voltam utoljára McDonald's-ban, akkor, ha jól emlékszem, valami csibefalatokat ettem. 2009-ben meg úgy voltam vele, hogy félévente egyszer belefér, nem is ettem többször, akkoriban inkább sajtburgert és epres shake-et. Ma már nem tudnám megenni.
2017. ápr. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!