Milyen gyakran eszel Mc'Donalds kaját? Havi hányszor és mit? Melyik izlik legjobban?
Figyelt kérdés
Mi most csibeburgert vettünk, ami most jött be nekem nagyon izlik:)mikb 4-5 ször megyünk mekibe, és nem ülünk be csak sajtburgert veszünk vagy csibeburgert, és fagyit.2009. szept. 26. 23:36
1/18 anonim válasza:
hetente járok kb, de van amikor egy hónapig nem megyek de van amikor egy héten 4szer is :) változó BigMc-et szoktam általában enni vagy McRoyalt :)
2/18 anonim válasza:
Suli után McDrive-ba be szoktam menni havonta 4-5x :)
3/18 anonim válasza:
Nem eszem rendszeresen, csak amikor úgy jön ki a lépés, hogy nagyon éhes vagyok, nincs időm másra, és utamba esik.
Amúgy nekem a sajtos McRoyal a kedvencem. :-)
4/18 A kérdező kommentje:
mcRIYAL? AZ MEKIBE KAPHATÓ?MENYIBEKERÜL?
2009. szept. 27. 00:08
5/18 anonim válasza:
Havonta max 2-szer. Sajtburger kólával nálam verhetetlen.
6/18 anonim válasza:
nem vodka a royal :D szerintem arra gondolsz?! :D az egy szedvics...600ft körül
7/18 anonim válasza:
Hali!
Hetente többször, változó, leginkább pénz függvénye!
A kedvenceim: BigMac, Dupla Sajtos McRoyal, McChicken, Sertés McFarm, Filet-O-Fish. A különlegességeket legtöbbször kipróbálom. Nyáron volt például a Tengeri halas szenyó, na az nagyon finom volt. Látogatásonként sztem 2.000.- Ft-ot simán ott lehet hagyni.
8/18 anonim válasza:
Évente egyszer ha megyek mert a legközelebbi Mc'donalds 40km-re van tőlünk :(
9/18 anonim válasza:
Hát mondhat akárki akármit (mert ugye divat lett szidni az ilyen helyeket, csak úgy, mert egyeseknek nincs jobb dolga), én szeretem ezt a kaját. Évi 1-2 alkalommal megyek, mert így sem vagyok sovány, de ennyi alkalomtól nem lehet elhízni. A fagyijuk is nagyon jó. Én BigMacet szoktam venni. Kólával nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!