Milyen íze van a tonhalnak? Finom?
Figyelt kérdés
Soha nem ettem még, nem vagyok egy nagy hal evő, de szoktam néha enni. Amikor a tv-ben reklámozzák, úgy megkívánom olyan jó néz ki. Venni még nem mertem mert a Rio mare elég drága ahhoz, hogy kidobjam ha nem ízlik. Egyik ismerősöm azt mondta nem finom, ízetlen és olyan semmilyen... Este kimegyünk egy pizzériába enni és ott van tonhalas saláta, de nem tudom bevállaljam-e.2013. ápr. 25. 18:10
11/16 anonim válasza:
A tonhal nem olyan, mint a konzervekben van, akár a riomarebana, akár gagyibban. A jobb konzervekbe is a nyesedéket rakják, és a konzerv az csak konzerv.
A friss tonhal nagyon egyedi.
Úgy is szokták mondani, olyan, mint ha húst (marhát) ennél.
Nem igazán tipikus tengeri hal szerkezetű.
Nehéz, tömör húsú, vörös, karakteres ízű.
Ha nem vagy nagy halevő, szerintem próbáld ki. Nem az a tipikus könnyű hal.
12/16 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod érdemes megkóstolni? így salátán?
2013. ápr. 25. 20:36
13/16 A kérdező kommentje:
Tonhalas salátát rendeltem és nagyon ízlett!!!! Sokkal jobb volt mint amire számítottam. Egyik kedvenc salátám lett :)
2013. ápr. 25. 22:17
14/16 anonim válasza:
Én egy elég jó étteremben kóstoltam egyszer, de nem annyira ízlett. Olyan semmilyen. Meg lehet enni, de nem estem hanyatt tőle.
15/16 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon finom volt, ízre és állagra is. Ebben a pizza néróban amúgy is minden kaja egytől egyig nagyon finom, jó szakácsuk van :)
2013. ápr. 26. 14:52
16/16 anonim válasza:
Tegnap ócska volt, és tegnap előtt is ócska volt. Szerintetek ma milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!