Mi a véleményetek a mandulatejről? Finom?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 20:43
2/5 anonim válasza:
Mi ez a tejdili? Tejet az emlősállatok termelnek.Akkor mi a kókusztej? Mi a mandulatej? Mi a rizstej?
3/5 anonim válasza:
Nem. Olyan, mint a vizezett tej, mandula aromával.
4/5 anonim válasza:
Van nagyon finom, és van kevésbé karakteres. Én a mom parknál lévő biopiacon vettem a legjobbat, régimódi mandulatej néven, valami isteni. Mint a folyékony marcipán :) De mindenképpen megszoktam cukrozni, mert az ebben a fajtában nincsen. Dobozosakból pedig inkább a drágább fajtát érdemes venni, nem az ízesített rizstejeket, viszont így nagyon drága, én már 1200-ért láttam literes kiszerelést, és a mom parknál 600-ért vettem.
5/5 SzilKa válasza:
Finom, de csak magaban, kaveba ne probald tenni, mert ugy borzalmas. En inkabb rizstejet szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!