Általában az olcsóbbakat választom, de ügyelek arra hogy kéthetente, havonta váltsak... A drágábbak sem jobbak annyival, de a csapvíznél szinte az összes palackozott víz jobb!!!!!
2013. ápr. 24. 21:25
4/11 anonim válasza:
Naturaqua szénsavmentes - az egyetlen amit megiszok
A családom többi tagja szereti még a Szentkirályit és a Nestlét is.
2013. ápr. 24. 21:28
5/11 anonim válasza:
J A N A
2013. ápr. 24. 21:32
6/11 anonim válasza:
Én a Tescosat iszom, de 3 hetente váltom át Visegrádira, meg Mizsére attól függ melyik az olcsóbb, de mindig váltok időnként.
2013. ápr. 24. 21:38
7/11 anonim válasza:
Ami olcsó a Tescoban, szoktak lenni 59-69 Forintosak márkákra nem emlékszem, egyedül Tesco gazdaságosat nem szoktam. Egyébként inkább csapvizet iszom, munkába szoktam vinni üveget. Az itthoni víznek jó íze van, munkában ritkán iszom de a minősége biztos jó, most adták át az épületünket és előtte egy csomó ideig ellenőrizgették a vízminőséget.
Régen vettem drágábbakat, Szentkirályit, Kristályvizet, Naturaquát, Balfit, mindig változó volt vagy amit épp találtam. A babavíznek pl. kifejezetten kellemes íze volt.
2013. ápr. 24. 21:42
8/11 anonim válasza:
CBA-s 39ft 1,5liter
2013. ápr. 24. 21:50
9/11 doboszoli válasza:
Flakonos vizet nem nagyon szoktunk venni.
Kiváló vizet ad a Mátra, és a közeli külszíni bánya víztelenítő kútjai.
Ha buborékos, akkor másfél literes szóda, egy pajtim tölti, hasonló vízből. Negyven forint körül ad egy üveggel.
2013. ápr. 25. 05:04
10/11 anonim válasza:
hát sztem mindnek ugyanolyan az íze (bár nincs is íze :s), én nagyon ritkán iszok a vizet, akkoris a legolcsóbbat veszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!