Ha szénsavmentes ásványvizet adtok a babátoknak, az milyen márkájú? és mennyi idős korától adjátok?
Én Szentkirályit már pár hónapos kora után nem forraltam.
Én úgy tudom, hogy azt nem kell.
6 hótól a sima csapvizet is megihatja, a környezetemben mindenki így csinálja és élnek a gyerekek...
Addig is -tehát 6 hóig- a sima csapvizet forralva kapta. Utána forralatlanul
Csatlakozom a 22.19-es hozzászóló véleményéhez. Mi a magas ásványi anyag tartalom miatt nem itatjuk a babával, a védőnő, gyermekorvos nem ajánlotta. Még a babavizeknek is magas! Általában 500-700mg/l, a Jana 466, a csapvíz 100 alatt.
Mi még messze vagyunk az 1 évtől, de én nem adom addig, de lehet, hogy még utána sem. Nem látok bele a veséjébe, hogy lerakodik-e valami. (Még felnőtteknek is ajánlják, hogy ne mindig ugyanazt igyák, jobb váltogatni.)
Nestlé aquarel-t kap a lányom 1 éves korától.Ebben van a legkevesebb Nátrium. 8-12 hónapos kora között a Jana vizet kapta. Néha nem árt váltani 1-2 hétre, hogy ne ugyanazt igya egyhuzamban. Lányom ilyenkor kap Jana vizet.
Egyébként a csapvizben is vannak ásványi anyagok...akkor attól is mindenkinek vesebetegnek kéne lennie!??
...ja még annyi hogy velem a védőnő aláiratott egy ANTSZ-es papirt hogy sem terhesen, sem a gyereknek nem adok csapvizet 1 éves korig. Nagyvároban lakom, kemény is a víz mint állat.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!