Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vegyszer íze van a csapvíznek!...

Vegyszer íze van a csapvíznek! Miért? Csepeliek véleménye?!

Figyelt kérdés
Klóros vagy nem is tudo milyen,vegyszer ízű!:S Lehet ettől szerintetek valami betegséget kapni!?A gyomrom fáj utána és hányingerem is van miután csap vizet iszok..szerintem nem valami egészséges.Csepelen lakók véleményére nagyon kíváncsi vagyok,ti is észrevettétek e már hogy furcsa a víz íze és volt e hányingeretek hasfájásotok miután csapvizet itattok?!
2009. szept. 25. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
én a 13.kerületben lakom, de én is észrevettem, hogy furcsa ízű. és biztos, hogy más lett, mert mindig azt iszom, de mostanában ihatatlan. engem is érdekelne mit csináltak vele.
2009. szept. 25. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Van egy vízműves barátom, ő abszolút nem iszik vizet mert tudja, hogy miből van a víz meg mivel van telepakolva... De érdekes, hogy viszont az ásványvízben több a káros anyag mint a sima csapvízben!
2009. szept. 25. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Mi már évek óta nem isszuk a csapvízet (12.kerület), mert íze még jó lenne, szaga sincs, de olyan eszméletlenül koszod, hogy nincs gusztusom még főzni sem belőle!!! (1 hét után a csapszűrőben vastagon áll a koszos trutyi.)

Szóval, mi már évek óta palackos ásványvizet veszünk, azzal is főzök!

Amúgy meg a VALÓDI ásványvíz nem csak nem veszélyes, de kifejezetten egészséges! (P.: Szentkirályi, Fonyódi, stb.), az lehet veszélyes a szervezetre, ami desztillált vízből+konyhasóból áll... Sajnos van ilyen is!

2009. szept. 25. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintetek ha vizforralóban felforralom a vizet és utána lehűtöm és ugy iszom meg kimegy belőle a sok káros vegyszer amit a kedves vizművek bele pakol nekünk? mert arra nincs keret hogy mindig ásványvizet igyak és azzal főzzek stb..:S
2009. szept. 25. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
a forralásos módszer az rendben van. nálunk is iszonyat klóros, már szinte fogat mosni sem bírok :S
2009. szept. 25. 21:07
 6/7 anonim válasza:
100%
Én is csepeli vagyok és osztom a véleményed. Ihatatlan a víz, már a szaga is émelyítően klóros. Áttértem az ásványvízre.
2009. szept. 28. 08:33
 7/7 Doruss válasza:
Én a 18. kerületben lakok, de néha, sőt egyre gyakrabban olyan hipószagú a víz, hogy fogat mosok, megérzem a szagát és egyszer majdnem hánytam tőle elkezdtem a szagától öklendezni... :S
2010. febr. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!