Vegyszer íze van a csapvíznek! Miért? Csepeliek véleménye?!
Figyelt kérdés
Klóros vagy nem is tudo milyen,vegyszer ízű!:S Lehet ettől szerintetek valami betegséget kapni!?A gyomrom fáj utána és hányingerem is van miután csap vizet iszok..szerintem nem valami egészséges.Csepelen lakók véleményére nagyon kíváncsi vagyok,ti is észrevettétek e már hogy furcsa a víz íze és volt e hányingeretek hasfájásotok miután csapvizet itattok?!2009. szept. 25. 20:21
1/7 anonim válasza:
én a 13.kerületben lakom, de én is észrevettem, hogy furcsa ízű. és biztos, hogy más lett, mert mindig azt iszom, de mostanában ihatatlan. engem is érdekelne mit csináltak vele.
2/7 anonim válasza:
Van egy vízműves barátom, ő abszolút nem iszik vizet mert tudja, hogy miből van a víz meg mivel van telepakolva... De érdekes, hogy viszont az ásványvízben több a káros anyag mint a sima csapvízben!
3/7 anonim válasza:
Figyelj!
Mi már évek óta nem isszuk a csapvízet (12.kerület), mert íze még jó lenne, szaga sincs, de olyan eszméletlenül koszod, hogy nincs gusztusom még főzni sem belőle!!! (1 hét után a csapszűrőben vastagon áll a koszos trutyi.)
Szóval, mi már évek óta palackos ásványvizet veszünk, azzal is főzök!
Amúgy meg a VALÓDI ásványvíz nem csak nem veszélyes, de kifejezetten egészséges! (P.: Szentkirályi, Fonyódi, stb.), az lehet veszélyes a szervezetre, ami desztillált vízből+konyhasóból áll... Sajnos van ilyen is!
4/7 A kérdező kommentje:
szerintetek ha vizforralóban felforralom a vizet és utána lehűtöm és ugy iszom meg kimegy belőle a sok káros vegyszer amit a kedves vizművek bele pakol nekünk? mert arra nincs keret hogy mindig ásványvizet igyak és azzal főzzek stb..:S
2009. szept. 25. 21:01
5/7 anonim válasza:
a forralásos módszer az rendben van. nálunk is iszonyat klóros, már szinte fogat mosni sem bírok :S
6/7 anonim válasza:
Én is csepeli vagyok és osztom a véleményed. Ihatatlan a víz, már a szaga is émelyítően klóros. Áttértem az ásványvízre.
7/7 Doruss válasza:
Én a 18. kerületben lakok, de néha, sőt egyre gyakrabban olyan hipószagú a víz, hogy fogat mosok, megérzem a szagát és egyszer majdnem hánytam tőle elkezdtem a szagától öklendezni... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!