Lehet kapni banános pudingport?
Figyelt kérdés
Végignéztem a Dr.Oetker termékeit és nincs,de málnás sem.Epreset tudtam szerezni de azt is nehezen.Kár hogy ezek a pudingok eltűntek.Vagy van olyan cég aki még gyárt banános vagy málnás pudingot?2009. szept. 25. 17:21
1/10 anonim válasza:
Kb 2-3 hete láttam a Tescoban banánosat, de már nem tudom, milyen márkájú volt.
2/10 anonim válasza:
Tesco a márkája annak amit az előző válaszoló írt. Én imádok mindent ami bánán ízű, és pudingporban eddig csak tescos márkájúval találkoztam. De ne legyen rossz előítéleted, nagyon nagyon finom!!
3/10 anonim válasza:
Igen, tényleg tescós, és isteni pudingot lehet főzni belőle.
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok, a tescósból van málnás meg egy csomó más klassz íz is.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.Nálunk is októberben nyílik a Tesco.Annyira nem favorizálom a tescos termékeket de mindenképp fogok venni.Szerencsére most van Dr Oetkeres pudingom eper ízben.
2009. szept. 25. 18:26
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segítettetek.
2009. szept. 25. 18:26
7/10 anonim válasza:
Ha mindenképpen banánosat akarsz,akkor főzz meg egy síma,vamiliás puddingot,és még melegen keverj bele összeturmixolt banánt.Tökéletes lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Meg fogom próbálni csak most nincs itthon banán majd kell vennem.
2009. szept. 25. 19:21
9/10 anonim válasza:
Igaz régi a kérdés,de valakinek talán hasznos lesz a válaszom.Én is kerestem több helyen nálunk banános pudingport,de nem lehet kapni már a Tescóban sem!Viszont olyan helyen dolgozom,ahol vannak szlovákiai kollegáim és velük hozattam,mert náluk lehet kapni rendes Oetkeres gyártmányút,tehát nem valami gagyi.Szóval,ha valakinek van lehetősége,Szlovákiában vásárolni,vagy onnan hozatni,megteheti.
10/10 anonim válasza:
Horvátországban láttam, de most már Szfváron is lehet kapni a tescoban dr.oetker banánízű eredeti pudingport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!