Pickwick banános tea?
Figyelt kérdés
Találkozott már vele valaki boltban?
Egyszer egy variációk dobozban volt, azóta se olyan variációt sem találok, sem csak banánost.
2011. márc. 19. 18:31
1/6 anonim válasza:
Pickwicket nem láttam én se, de van London banános, az nagyon finom!
2/6 anonim válasza:
Én ittam még régebben, nekem nagyon bejött. Pesten a Váci úti Tescoban (Újpest városkapunál) láttam mikor legutóbb voltam, az olyan 2 hónapja volt variációban, de csak banánost még én se láttam soha.
3/6 anonim válasza:
Nekem van itthon egy üres dobozom. Kék doboz, az elején banánfürt. Pickwickes.
Emlékszem sokat ittam ilyet, de nem tudom, lehet-e még kapni.
4/6 anonim válasza:
Írtam a pickwick teák forgalmazójának ezügyben, mert nekem is a kedvencem volt. A válasz, hogy "hosszas marketingkutatói tevékenység" eredményeképpen megszüntették a banános teát, és nem is tervezik a forgalmazását :/ ki kell próbálni más márkákat...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is ettől tartottam, hogy megszüntették.
Az újpesti teszkót azért holnap megnézem. :)
2011. márc. 20. 15:15
6/6 anonim válasza:
Hát, szerintem ott is ilyen raktárban megmaradt készlet volt. 1-2 helyen még lehet találsz így, egy kis szerencsével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!