Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig szomjas...

Miért vagyok mindig szomjas leves evés közben?

Figyelt kérdés
ha levest eszek megiszok kb 1 liter kólát,szörpöt vagy épp ami van. szóval több mint fél liter kólát iszok a levesemhez míg a másodikomhoz jó ha megiszok 2dl miért van ez?
2013. ápr. 21. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
:-)erre én is kíváncsi lennék mert pont ezt csinálom én is.Biztos a só miatt van ez vagy én nem tudom!
2013. ápr. 21. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Leves után én is gyakran megszomjazom és iszom egy kis vizet. :)
2013. ápr. 21. 12:57
 3/9 anonim válasza:
50%
Kólát leveshez...fantasztikus :)
2013. ápr. 21. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Jajj nem ez volt a kérdés!!!Én is kólát iszok Sőőőt nem csak leveshez!!!
2013. ápr. 21. 13:16
 5/9 sheex ***** válasza:
100%
Csak tipp: magas a sótartalma a többi kajához képest.
2013. ápr. 21. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam is így van! :) :D

Közben is inni szoktam meg utána is! Olyan jól esik!

Én a második kajánál is közbe is sokat iszom meg utána is! Sőt ha nehezebben megy az evés vagy csak rágom, rágom az ételt, vagy érzem, hogy megteltem és nem megy le több, iszok valamit és utána tudok tovább enni!

Olyan is szokott lenni, hogy eszem a levest és közben érzem, hogy el kezd folyni az orrom és ki kell fújnom mindig. Ez miért van? Másnak is van ilyen?

2013. ápr. 22. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is szomjas szoktam lenni, de én úgy érzem, hogy túl sok volt a "meleg" és jó lenne valami hideget inni rá... Én ezért iszom.
2013. ápr. 23. 00:14
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

most hogy így nem tudom sajnos még mindig mindet érzem sajnos közben. :/ :) de az orrom az nem folyik szerintem az orrodnál a fűszer lesz a hiba mivel nagyon érzékeny lehet nem bírja a paprikát benne vagy a bors ha nagyon szagolok a levesbe szoktam érezni rajta és hapcizok sokat tőle :D

DE AZT HISZEM A SÓ NYERT TÖBBEN VÁLASZOLTÁK!

az anyukám szokott viccelődni vele mikor valaki megszól hogy kóla a leveshez ahhoz inni sem szabadna ill kellene erre szokta mondani hogy hagyjad LEVES BETEG! :D

2013. ápr. 30. 20:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg a magas só tartalom miatt kell inni ezért nem ajálják a tegner vizet ivásra :D
2014. szept. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!