Szerintetek a Zepter edények jók?
Meg felelöen müködnek : Viszont a ha tényleg rendeltetés szerüen használod őket . Akkor ,gyors íztelen étel lesz az eredmény : Nekem nem pl nem húsleves ami 20 perc alatt fő meg ..
Menj el egy kóstolóval egybe kötött bemutatóra . Utána el tudod dönteni ,hogy neked jó lesz e .
A másik én hitelre nem vennék edényt : Ezt azért írom mert A Zepter üzlet politikája az ,hogy hitelre adja el a terméket : Persze 1db edényt is adnak el ,és készletet is : A jutalékot eladás és hitel nagyságával arányosan kapják az üzletkötök : A bemutató teremben csak megnézheted ,hogy mi van ,de nem vehetsz csak üzletkötön keresztül
A szomszédom dolgozott náluk : Tőle tudom ezeket a dolgokat . Valamikor 7-8 éve én gondolkodtam rajta .De nem vettem :
aki tud főzni annak mindegy ,hogy milyen edénybe főz :
szerintem a tefál dolgok jobbak .
Ha fogyokura vagy az egésszéges táplálkozás miatt szertnéd . Azt megértem ,de úgy ahogy 2es válaszoló irta hitel miatt nem vennék .
Így bizony, ahogy az előző írja.
Jók.
Ugyanolyan jók, mint sok más hasonló minőségű edény, amiből nem spórolják ki az anyagot.
Csak amelyiknél nem kell a márkajelzést megfizetni, az az ötödébe kerül.
Ár/érték arányban nem nagyon tudok rosszabbat.
Kipróbáltam, véleményem:
Fantasztikusan jók, de pofátlanul drágák. Ez az MLM rendszer (nem kis) hátránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!