Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket vesztek egy havi nagybev...

Miket vesztek egy havi nagybevásárlás során? Spórolósabb így vásárolni, mint naponta?

Figyelt kérdés
Még sosem számoltam össze, hogy mennyit költünk egy hónapban ételre, de úgy érzem, hogy nagyon sokat. Ketten vagyunk a párommal, igyekszünk normális étkezni. Eddig úgy csináltuk, hogy minden nap mentünk boltba, és aznap vettük meg a reggelihez/ebédhez/vacsorához szükséges dolgokat, de napi 2000-3000 ftot biztos elköltünk így, van hogy többet is. Úgy gondoltam, hogy e hónapban nagybevásárlást csinálunk, de nem tudom, hogy miket vegyek, elég kezdő vagyok, mint "háziasszony". Tapasztaltak tippjeire lennék kíváncsi, köszönöm :)
2013. ápr. 9. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja,és 3 főre.
2013. ápr. 10. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!