Nàlatok is ihatatlan a csapviz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 13:46
1/11 anonim válasza:
Nálunk (Bp., Buda) az íze nem lenne kifogásolható, de mióta látom, hogy milyen szennyezett, azóta még főzésre sem használjuk!!!
A vízcsap szűrője 1 hónap alatt teljesen eltömítődik a vastag szutyoktól, rozsda-daraboktól, homoktól, piszoktól...
Palackos ásványvizet hozatunk, főzésre is ezt használjuk.
2/11 anonim válasza:
debrecen - itt tiszta, iható szerintem :)
3/11 anonim válasza:
Székesfehérvár - nem tudom mit értesz ihatatlan alatt, itt tisztának látom, de néhány helyen pl. iskolában olyan émelyítően édes... :S Ahogy beveszem a számba, felfordul a gyomrom és ki kell köpnöm. Más problémám nincs vele.
4/11 anonim válasza:
Már én egy pár éve nem iszok csapvizet, csak ásványvizet. Nálunk sárga, koszos a víz. Főzésre vagy mosásra, a kútból szivattyúzott vizet használjuk. Na, az gyönyörű tiszta.
5/11 A kérdező kommentje:
Mi is Budàn lakunk, de szörnyü ize van, meg mintha büdös is lenne!
2009. szept. 22. 14:20
6/11 anonim válasza:
MAKÓ-itt finom édes! Csak én nem szereetem, de amúgy finom...
7/11 anonim válasza:
nálunk gépzsír ízű, lehet a csaptelep miatt. A munkahelyen jó.
10/11 anonim válasza:
Kaposvár, de tudd meg. Kemény víz, a koliban mindig meleg, de ha nagyon szomjas vagyok, tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!