Ha májkrémes kenyeret esztek, megkenitek vajjal?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 21:25
21/30 anonim válasza:
én nyomok a kenyérre kis máskrémet vagy kenőmájast, nem kenem el, hanem rögtön hozzánekek egy kis margarint, és úgy kenem meg :) rá paradicsomkarika vagy kígyóubi (héjastól, só nélkül) :) de csak friss, ropogós kenyérre vagy kiflire kenem. Hú, de megkívántam, a fenébe :D
22/30 anonim válasza:
Én nem, de viszont a párom csak úgy eszi. Neki vaj nélkül nincs májkrémes kenyér. Sosem fogom megérteni:))
24/30 anonim válasza:
fujj vaj+májkrém?:O mondjuk már hallottam ilyet de akkoris fujj...
25/30 anonim válasza:
Van amikor megkenem vajjal, van amikor nem. Attol fugg milyen kedvem van? Mindenkepp szeretem! :)
26/30 anonim válasza:
Én megszoktam kenni vajjal :)
27/30 anonim válasza:
Én sem kenek alá,más lesz a májkrém ize tőle!!
28/30 anonim válasza:
Én is kenek alá vajat! Székesfehérvár
29/30 anonim válasza:
Meg bizony, sőt, még mielőtt a májkrémet rákenném, jól megsózom a vajat. :)
30/30 anonim válasza:
A 90-es évek elején ez tipikus ovis menza reggeli volt. Mivel így szoktam meg ezért így is eszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!