Mit lehet rakni a májkrémes kenyérre milyen zöldség illik hozzá? Egyátalán szoktak rá rakni vmit?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 16:28
1/19 anonim válasza:
Savanyu uborkat es fott tojast szoktam ra tenni
2/19 anonim válasza:
Én fött tojást, paprikát, és paradicsomot, ráreszelek sajtot és tuti, de szoktam a májkrémre mustárt rakni, enyhe csipös paprikát, sajt rá és be a sütöbe ! Tuti finom!
3/19 anonim válasza:
A májkrémes kenyérhez nagyon illik még a hagyma!!! Az már egyénfüggő, ki mennyire szereti illetve mennyire zavarja a szájszag. :)
4/19 anonim válasza:
olvasd el miből van a májkrém.. sztem hagyd ki az életedből
5/19 anonim válasza:
Ime egy okos valasz!Mibol van a majkrem?Le merem fogadni hogy egy vegetarianussal allunk szemben.Olvass utana,egyebkent a kerdezo lehet hazilag keszitette el nem konzervbol...
6/19 anonim válasza:
Én hagymát szoktam pucolni és ecettel leöntöm az úgy nagyon finom :)
7/19 anonim válasza:
bezony bezony vega vagyok :)
ha házilag készítette, akkor házilag készített döghúst eszik. nem mindegy? :)
üdv Nagini
8/19 A kérdező kommentje:
köszi
am aki vega annak is megértem az érveit én elvböl nem eszek semmi vadatmert őzet nem birnék enni szval megértem azt aki vega sőt egyet is értek de én ha vega lennék nem tudnék semmit enni nem birom a zöldségeket mm hogy csak azt egyek
2008. okt. 4. 20:02
9/19 anonim válasza:
Én a májkrémes kenyeret zöldpaprikával imádom, nekem ez a kettő összetartozik.
10/19 A kérdező kommentje:
én mindenkit hasznosnak írtam
2008. okt. 4. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!