Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pudingot mivel kutyuljam...

Pudingot mivel kutyuljam össze, elő a fantáziákkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami fincsit csinálni. VAn itthon vanilliapuding, és arra gondoltam hogy valamivel össze kéne kavarni....

Ilyenekre gondolok pl.: puding+gyümölcs vagy akármi

Van itthon:babapiskóta, fahéj, mazsola, alma, nektarin, baracklekvár,

2009. szept. 18. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind mind nagyon jó ötlet, de nekem a kedvencem pl. ha tejberizzsel kombinálom a dolgot.

Az alap a tejberizs, abba gyümölcsöket teszek, a tetejére pudingot, akár 2 félét is (csoki/vanília) abba pedig durvára vágott mogyorót, vagy diót, vagy mandulát. ( A mazsolát én nem szeretem, de aki szereti, az is jó. A tetejét mintásra szoktam díszíteni, ha csoki puding, akkor reszelt dióval vagy kókuszreszelékkel, ha vanília, akkor vagy kakaóval (keserűvel, nem cukrossal), v. a kedvencem anyukám meggy lekvárja, amiben felezett meggyek is vannak, középre egy meggy, aztán a folyékony részével meg összecsurgatom a tetejét.

2009. szept. 18. 13:37
 2/6 anonim válasza:
100%
Mi ilyet szoktunk csinálni: 2 csomag vaníliás pudingporból pudingot főzök, egy nagy tálba beledarabolok 1 csomag babapiskótát, hozzáteszek 1 üveg meggybefőttet és a kész pudingot, kicsit összekeverem, hogy nagyjából egyformán legyen mindenhol piskóta is meg gyümölcs is, aztán mehet a hűtőbe. Jó nagy adag lesz belőle és gyorsan készen van. (Természetesen meggybefőtt helyett más gyümölcs is jó, pl. barack)
2009. szept. 18. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
tejberizsbe is nagyon jó
2009. szept. 18. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a tejbe áztatott babapiskótára szoktuk önteni a kész pudingot. Be a hűtőbe és kész is.
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

mármint úgy jó, hogy a masszába belefőzöd, nem a tetejére öntöd.

6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az egészet rétegeld össze!
2009. szept. 18. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!