Szoktál vinni a szomszédnak/oknak a főztödből?
Nálatok ez szokás?
Nem úgy gondoltam hogy mindennap, én falusi vagyok, mikor meséltem a városi ismerőseimnek el sem akarták hinni hogy én bizony viszek és kapok is.
A sütiből mindig viszek (többnek) és ők is hoznak, meg ha olyat főzök amiről tudom hogy nagy kedvencük..
Belvárosban születtem, ott is nőttem fel, akkor még átjártak a szomszédok egymáshoz, vittek is ezt meg azt egymásnak, de arra is emlékszem, hogy ezekből lett a legnagyobb pletykázás. akkor kibeszélték a harmadikat-negyediket, és így tovább...Aztán jó összevesztek, majd kibékültek egy másik kislábas kaja mellett:)
Ebből tanulván és mindig is kerültem a ilyesfajta közvetlenkedést a szomszédokkal, pontosabban senkinek nem volt erre igénye a környezetemben. Már 20 éve családiházban élek, de a környéken senkinek sincs egy árva csibéje sem, és nem is termelnek semmit, csak parkosított porták vannak.
Jóban van mindenki a saját szomszédaival, de csak annyira, hogy hello, miújság, hogy vagytok.
Itt nem működik az ilyen kaja cserebere dolog, de talán jobb is. ebből biztosan nem lesz pletyka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!