Melyik ételeket utálják a gyerekek tipikusan?
Egy fogalmazást írok az emberek étkezési szokásainak változásáról, különböző életkorokat vizsgálva.
Picit elakadtam, mert a gyerekkorban utáltakhoz csak kevés példát tudok írni: spenót, hal, egyéb zöldségek.
Jól jönne ehhez is pár tipp, meg a témához általában.:)
Például a tinédzser korról, felnőttkorról.
Először is köszönöm!:)
-Édesanyám néhány éves koromban nagy nehezen belémkanalazta a tál főzeléket, aztán abban a pillanatban amikor letette a kanalat én visszaraktam az egészet az asztalra. A gyerekeknél nehéz eldönteni hogy mit nem "bír" megenni, és mit hagy ott csak finnyáskodásból.-
Én a sárgaborsót nagyon nem bírtam. Tinédzserkorom óta mindent megeszek, de ez az amiből csak fél adag megy.
Én a spenótot imádtam, amit az iskolában adtak :D Tisza kakukktojás vagyok.
Velem a gombát nem lehetett megetetni.
gomba, tök, karfiol, kelbimbó, brokkoli, finomfőzelék
nálam ezek nem jöttek be + a sült/főtt zöldségek nagy része (a főzeléket, ami nem a fentiekből készült megettem, de más puhára készített zöldséget nem)
Én nem csak gyerekként,de most 30-on túl is utálom a tökfőzeléket,spenótot,sóskát,gombát,tejet.Nem is ettem ezeket óvodás korom óta.
Na,meg a mócsingos hús,meg a csirkebőr,pacal,disznótöke,disznófarok...brrr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!