Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik ételeket utálják a...

Melyik ételeket utálják a gyerekek tipikusan?

Figyelt kérdés

Egy fogalmazást írok az emberek étkezési szokásainak változásáról, különböző életkorokat vizsgálva.

Picit elakadtam, mert a gyerekkorban utáltakhoz csak kevés példát tudok írni: spenót, hal, egyéb zöldségek.

Jól jönne ehhez is pár tipp, meg a témához általában.:)

Például a tinédzser korról, felnőttkorról.

Először is köszönöm!:)

2013. márc. 24. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

-Édesanyám néhány éves koromban nagy nehezen belémkanalazta a tál főzeléket, aztán abban a pillanatban amikor letette a kanalat én visszaraktam az egészet az asztalra. A gyerekeknél nehéz eldönteni hogy mit nem "bír" megenni, és mit hagy ott csak finnyáskodásból.-

Én a sárgaborsót nagyon nem bírtam. Tinédzserkorom óta mindent megeszek, de ez az amiből csak fél adag megy.

2013. márc. 24. 14:15
 12/18 anonim válasza:
kelbimbó,sütőtök,paradicsom,uborka,sóska,spenót,hal
2013. márc. 24. 14:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Én a májat és a zöldbabot utáltam az óvodában. A májat keményre sütötték, a zöldbab pedig fás volt. Azóta mindkettőt magam készítem el, és imádom:)
2013. márc. 24. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Én a spenótot imádtam, amit az iskolában adtak :D Tisza kakukktojás vagyok.

Velem a gombát nem lehetett megetetni.

2013. márc. 24. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:

gomba, tök, karfiol, kelbimbó, brokkoli, finomfőzelék

nálam ezek nem jöttek be + a sült/főtt zöldségek nagy része (a főzeléket, ami nem a fentiekből készült megettem, de más puhára készített zöldséget nem)

2013. márc. 24. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
spenót, sóska, főzelék, halas ételek, mócsingos pörkölt, zuza, csomós gusztustalan kolbászok-hurkák, belsőségek,stb...
2013. márc. 24. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Tejföl, túró gyerekkoromtól kezdve, de most felnőttkorban is. A tejfölös (gombás) húst és a túróspogácsát pl. megeszem, de a túrós csuszát vagy a túrógombócot nem, és a tejföllel leöntött tésztákat és a rakott krumplit sem szeretem ilyen módon megenni.
2013. márc. 24. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem csak gyerekként,de most 30-on túl is utálom a tökfőzeléket,spenótot,sóskát,gombát,tejet.Nem is ettem ezeket óvodás korom óta.

Na,meg a mócsingos hús,meg a csirkebőr,pacal,disznótöke,disznófarok...brrr!

2013. márc. 26. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!