Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik ételszállít...

Szerintetek melyik ételszállító jó?

Figyelt kérdés

Minden nap este 8-ig dolgozok, csak hétvégén van időm főzni, viszont igénylem a főtt ételt, nem tudok napokig szendvicsen élni. Már próbálkoztam az Interfooddal, Telefutárral, stb. és egy ideje a Gastroyallal. Utóbbinál ma (nem először) éhes maradtam. Székelykáposztát rendeltem. Nem túlzok, de az adagban volt kb. másfél evőkanál káposzta, és két szem hús úszkált.

Azt tapasztalom, hogy egyre drágábbak és ezzel egyenes arányban romlik az ételek minősége, mennyisége.

2009. szept. 15. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is sok félét kipróbáltam,majd mikor már egyre silányabb lett a kaja a Teletál-nál,na akkor váltottam a TotálFood-ra-ők igényesen csomagolják,elfogadható ízvilágú,a főzibe nem dobják bele a rántott dolgokat...
2009. szept. 15. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
InterFood-igényes és finom
2009. szept. 15. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Nekem az örösön osztogatták a foodplus szórolapokat. Egész jónak tűnik. Ma rendeltem a hétre tőlük, meglássuk.
2009. szept. 15. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs időd kimenni egy közeli kifőzdébe ebédkor?vagy hétvégén előre főzni és adagokban lefagyaztani?ezek az ételfutárok nekem sem jöttek be,inkább itthonról viszem az ebédet de nekem szerencsére van aki megfőzze.
2009. szept. 16. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Vegafutár.

Nagyon finom, több ismerősöm eszi, egyikünk sem vegetáriánus. Egészséges, és elég nagy adagokat adnak. Kicsit drágább, mint a teletál és a többiek, de az ár-érték aránya ennek a legjobb.

Ha nem igényled minden egyes étkezéshez a húst, akkor érdemes kipróbálni.

2009. szept. 16. 01:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Teletál nagyon bejött. Bőséges adagokat adnak, kicsit sótlanul ugyan, de teljesen a mi ízvilágunk szerint főznek. Nem egy gasztronómiai csoda, nem is kell ezt várni, de simán jobb mint egy menzai koszt (férjem eddig ott evett napközben kb 1000 Ft-ért egy főételt), és olcsóbb is. Menüben leves+főétel egy hétre egy főnek 3500 Ft körül van.
2009. szept. 16. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is a Teletálra szavazok. Nem igaz, hogy silány a minőség. Nagyon jól főznek, és jók az adagok is. Két főre rendelek minden héten, és legtöbbször a prémium kajákból, így jön ki 7-8000-ből.
2009. szept. 16. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Én éveken át rendeltem tőlük:

[link]

és nagyon meg voltam elégedve (most nem rendelek, mert otthon vagyok)

Az ételek finomak voltak, és nagy adagokat adtak.

2009. szept. 16. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!