Figyeled a minőséget, amikor chipset veszel? Melyik a kevenc márkád? Miért azt vásárolod?
Nagy márkákat már rég nem vettem. Rettentően drágák, a zacskó fele levegő, és annyira nem is jók.
Régen, amíg volt Plus addig a PLUS sajátmárkás tejföl+hagyma ízesítését vettem.
Utána rászoktam a Spar sajátmárkás sós chipsére, de az is kezdett drágulni és felére fogyott a zacskó. (250 grammról most 125 vagy 150 grammos. )
Most a tescoban szoktam venni szintén saját márkás, 200 vagy 250 grammos, és 350-390 között mozog az ára. Szintén hagyma-tejföl.
Illetve finom még a lidl saját márkás chipse, ebben van hullámos is, ami még jobb szerintem. Vastagabb.
Minden esetben igazi burgonyachipsről beszéltem, a "pille" chips annyira nem jó.
Amúgy én ezekből jellemzően chipsestojást szoktam sütni. Elsőre gusztustalannak hangzik, de egyszer érdemes kipróbálni. A felvert tojásba belekevered a félig törött chipset, és kicsit hagyod állni, hogy megszívja magát. Utána kisütöd mint egy rántottát. Ehhez a legjobb a hagymás jellegű íz.
Mindig a tesco sajátmárkás,155 Ft-os chipsét veszem,ami egy pom-bar utánzat. Háromféle ízben van.
Emellett a tescós pufi kukoricát,ami 65 Ft. Ez is háromféle ízben van,és elég sok van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!