Kinek mi a véleménye?
Kiváncsi vagyok kinek mi csapodik le a cikkből, kinek mi az álláspontja.
Mindenkit megkérnék előre, hogy sárdobálás nélkülválaszoljon!
Aki nem tud kulturális keretek közt válaszolni, akkor inkább ne tegye, zárja be a kérdést.
A pontozásokat is mellőzzük, hiszen tényleg véleményekre vagyok kíváncsi.
Fel sem fogom, mi a probléma.
Szenvedést okoz ez valakinek/valaminek? Nem.
Kell hozzá embriókat feláldozni? Nem.
Még csak kapcsolatba sem kerül az étellel a az szövet.
Egy sejtszövet még egy fűszálnál is egyszerűbb dolog, pedig a füvet rendszeresen tapossuk, levágjuk. Akkor meg miről van szó. Attól viszolyogni, hogy emberi eredetű szövetet használtak fejlesztéskor, kb. ugyanolyan értelmetlenné vált ösztön, mint hogy félünk egyedül a sötétben.
Engem is a cím akasztott ki, meg "nem kötelező feltüntetni, hogy embrió alapú összetevőt tartalmaz"
mit és hol?
ennyi erővel ha teszteli 10 ember a krémet, amit ugye csak magára ken, akkor már emberi szövet eredetű összetevője lesz?
A cím pedig azt feltételezteti az olvasóval, hogy embriószövetet etetnek meg velünk.
Szerintem ez az eljárás etikusabb, mint az állatkisérlet (nem utolsósorban pontosabb képet is ad a hatásokról)
Az embriót nem emiatt abortálták, ráadásul nem is embriót használnak fel, hanem eredetileg valamikor embrió segítségével előállított sejtcsomókról beszélnek, ami úgy viselkedik, mint az embrió sejtjei.
A cikkben is sok az ellentmondás.
Nekem ez jön le.
Ezért vagyok kíváncsi, hogy másnak mi, és van-e olyan akinek az a véleménye mint látszólag a cikkírónak.
Látom nehéz volt egyeseknek a kérésem, hogy ne pontozzon...
Tény, hogy bulvár, de a mai sajtóban mi nem az???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!