Mit nassolhatnék ami nem hízlal?
Figyelt kérdés
ritkán nasssolk... főleg mostanában .. eggyátalán nem vagyok kövér se, de mindek azt mondja h. ha nagyon nassolni akarok egyek egy répát vagy egy almát.... de én midig sósat kívánok :P
mit tudnátok ajánlani ?
2013. febr. 27. 23:23
1/3 anonim válasza:
Hát ha lány vagy azt kellene írjam engem. De a viccet félretéve én gyümölcsöt szoktam s néha a sót magában mert én is mindig sósat akarok enni. De én nagyon szeretem a zöldségeket sóval szóval ilyeneket szoktam hogy retek sóval paradicsom sóval meg hasonlók.
3/3 anonim válasza:
Esetleg sütőben sült répát jól megfűszerezve. Vágd hosszúkásra, mint a krumplit, tegyél rá egy pici olajat, szórd meg fűszerrel, és garantáltan finom lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!