Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nyúltartókhoz egy kérdés,...

Nyúltartókhoz egy kérdés, elvileg meg lehet enni a dísznyulat is igaz?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy csak a sima nyúl húsa ehető, vagy a dísznyusziból is készíthető valami finomság? Azzal tisztában vagyok, hogy kevesebb a húsa, de ami szabadtartásban volt, az jónak tűnik nekem.
2013. febr. 25. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
34%

ehető persze

de kinek lenne szíve megenni...

2013. febr. 25. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
43%

Kinek lenne szíve megenni?

Vegetáriániusként mondom, hogy csúnyán arcon tudnám ütni az összes olyan nagyképű embert, aki nyálcsorgatva fogyasztja a csirkét, disznót, kecskét, bárányt, birkát, borjút, marhát, vadhúsokat és társait, de a cuki szőrös nyuszi meg a ló az kivétel, mert olyan kedvesek.

Mellékesen közlöm, hogy a többi haszonállat is ugyanúgy él, érez, semmivel sem sem kevésbé élőlények, mint a nyuszika...

Kérdező: természetesen meg lehet enni, régebben szokás volt a húsvétra kapott dísznyulakat házilag levágni pl.

2013. febr. 25. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

"de kinek lenne szíve megenni..."

Bárkinek, akinek több az IQ-ja 50-nél.

2013. febr. 25. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Mellékesen közlöm, hogy a többi haszonállat is ugyanúgy él, érez, semmivel sem sem kevésbé élőlények, mint a nyuszika..."

Ott a ponT!

"Ha a vágóhidak falai üvegből lennének, mindenki vegetáriánus lenne."

Paul McCartney

2013. febr. 25. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!